Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden .
Kopen of leasen?

Kopen of leasen?

#

Auto kopen

Als ondernemer kunt u zakelijk een auto kopen of uw privé auto zakelijk gebruiken. Een goed idee als u bijvoorbeeld voldoende vermogen hebt om de auto in één keer te betalen. Daarnaast houdt u met koop alles zelf in de hand. U bepaalt bijvoorbeeld zelf hoe lang u met uw auto blijft rijden en over hoeveel jaar u de afschrijving verspreid.

Auto leasen

Operational-, financial- en private lease zijn de bekendste leasevormen. Met leasen hebt u gemak, zekerheid en rijdt u voor een vast bedrag per maand zonder enige zorgen. Bij operational- en private lease zijn alle kosten in uw maandbedrag inbegrepen. Een auto leasen is in veel gevallen goedkoper dan kopen, doordat u van de schaalvoordelen van een leasemaatschappij profiteert.

#

Wat kost leasen?

Kiest u voor een goedkope lease of juist autolease uit het hogere segment? Gaat u voor operational lease en betreft dit een zakelijke lease? Dan zeggen wij: “Voor elke portemonnee is er een lease mogelijkheid te vinden.” Leasedesk heeft de mooiste aanbiedingen voor u op een rijtje gezet.

Wat kost leasen?

Bereken uw maandbedrag

0 p/mnd