Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden .
Hoe werkt het leasen?

Hoe werkt het leasen?

#

Hoe werkt leasen?

Het leasen van een auto is een vorm van huren. Daarnaast kunt u afspreken om een bedrag in de leaseprijs op te nemen voor andere kosten, zoals verzekeringen, onderhoud schade en pechhulp. Bij alle calculaties op de website zijn deze kosten inbegrepen.

Zakelijk leasen

Als ondernemer kunt u voor de keuze komen te staan om privé een auto aan te schaffen of om een auto te leasen voor zakelijk gebruik. Het leasen van een auto kan een stuk voordeliger uitpakken. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en de hoeveelheid kilometers die u op jaarbasis maakt.

 

Hoe werkt zakelijk leasen? Vanuit een leasemaatschappij wordt een auto op basis van lease ter beschikking gesteld. De auto blijft op naam staan van de leasemaatschappij, waarna u na de looptijd ervoor kunt kiezen om de auto over te nemen of weer in te leveren. Het leasen van een auto is een goede optie voor ondernemers en werkgevers.

#
#

Vergelijk lease auto’s op Leasedesk

Gaat u veel zakelijke kilometers rijden in een betrekkelijk goedkope auto? Houd dan de auto aan als privé eigendom. Wilt u de auto niet al te veel gebruiken en rijdt u in een duurder model, dan zou het zomaar slim kunnen zijn om de auto op de zaak te zetten. Belangrijk is dat u deze afweging vooraf goed onderzoekt, zodat u de meest voordelige beslissing maakt. Uw accountant kan u hier perfect in adviseren.

Bij Leasedesk kunt u met onze handige vergelijkingsmodule verschillende prijzen met elkaar vergelijken en op basis van uw wensen de beste deal samenstellen. Daarin kan Leasedesk zowel het MKB als de ZZP’ers en startende ondernemers bedienen.

Hebt u een vraag?

We helpen u graag op weg. Elke werkdag zijn onze enthousiaste medewerkers van Leasedesk te bereiken tussen 08:30 – 17:30 uur.

Hebt u een vraag?