Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden .
Onze service

Onze service

Klantgerichte service

Leasedesk is er voor de klant. Maar wat betekent dat voor u? Onze kracht is dat we voor u uitgebreid verzamelen en vergelijken. Zo vinden we voor u de beste deal. Ook wanneer u eenmaal uw lease auto hebt gevonden staan wij u met raad en daad bij, gedurende de gehele contractperiode. Daarom kunt u als klant op ons rekenen.

 

Wij adviseren klanten bij alle vragen die ze hebben over leasing en financiering. Dit doen we geheel onafhankelijk, waardoor we als externe partner uw ogen en oren zijn in de wereld van leasing. We helpen u onder andere met vraagstukken over leasevormen, wagenparkreglementen en wagenparkbeheer. We dragen zorg voor onze klanten. Dus ook op gebied van de fiscale wijzigingen die zowel direct als indirect invloed op u heeft.

#

Waarom Leasedesk?

De grootste intermediair
De grootste intermediair

20 jaar expertise in financial lease.

Service op maat
Service op maat

Ook als u eenmaal uw lease auto hebt gevonden staan wij u met raad en daad bij, gedurende de gehele contractperiode.

Direct vergelijken
Direct vergelijken

Onze kracht is dat we voor u uitgebreid informatie verzamelen en vergelijken. Zo vinden we de beste deal voor u.

De scherpste leaseprijzen
De scherpste leaseprijzen

De beste tarieven tegen de best mogelijke voorwaarden.

Inkoopkracht
Inkoopkracht

Door deze vele jaren ervaring kunnen wij inkoopkracht bundelen.

Snel duidelijkheid
Snel duidelijkheid

Binnen 24 uur uitsluitsel over uw aanvraag.

#

Meer dan een vergelijkingssite!

Bereken het leasebedrag voor uw auto met onze vergelijkingsmodule. Leasedesk is de ideale vergelijkingssite voor het vergelijken van aanbiedingen van leasemaatschappijen. Goedkoop leasen behoort uiteraard tot de opties, maar is geheel afhankelijk van uw wensen en rijgedrag. Leasedesk vergelijkt alleen kwaliteitsleasemaatschappijen. Het voordeel hiervan is dat het serviceniveau op een hoger niveau staat.

 

Leasedesk is geen statische vergelijkingssite, maar de offertes worden realtime weergegeven. Dit betekent dat onze offertes altijd up-to-date zijn. Ook kunt u bij vragen contact op nemen met onze medewerkers die u persoonlijk te woord staan. Wij werken niet met voice response, maar alleen met betrokken medewerkers bij wie een persoonlijke benadering hoog in het vaandel staat. Zo komt u eenvoudig tot de beste lease overeenkomst, zowel in prijs als kwaliteit, voor de auto die u wilt.

Hebt u een vraag?

We helpen u graag op weg. Elke werkdag zijn onze enthousiaste medewerkers van Leasedesk te bereiken tussen 08:30 – 17:30 uur.

Hebt u een vraag?